Dino-Lite Universal-serien tilbyder en bred vifte af produkter med den højeste billedkvalitet samt meget brugervenlig software med omfattende målefunktioner og flere unikke hard-og software-funktioner til at tilfredsstille den mest krævende bruger.

Denne serie består af Dino-Lite-modeller med en USB-forbindelse med en forstørrelse på op til 200 gange, og en billedopløsning på 1,3 megapixel eller 5 megapixel. Til arbejde med reflekterende objekter kan du vælge modellerne med indbygget polarisationsfilter med tilpasningsdygtig polarisering. For det bedste udseende og forbedret holdbarhed tilbyder vi modeller i robust aluminiumslegering-indhusning.

Dino-Lite Edge-serien er en særlig kategori inden for Universal-serien. Edge-serien tilbyder en endnu bedre billedkvalitet og større fleksibilitet. Højkvalitets-optikken giver et meget skarpt, lyst og naturligt farvebillede med meget lav aberration og vignettering. De udskiftelige hætter giver endnu mere fleksibilitet til brug i alle slags professionelle anvendelser.

Model/varenr.: AM7915MZT
0 anmeldelser

Ved hjælp af de nyeste, avancerede optikker, en helt ny 5 megapixel sensor og flere specialfunktioner, er Dino-Lite AM7915MZT et teknologisk vidunder og det bedste valg for professionelle.

Med Extended Dynamic Range-funktionen (Udvidet Dynamisk Område/EDR), kan detaljerne i mørkere eller lysere områder i objektet afsløres ved at stable billeder på forskellige eksponeringsniveauer. Den udvidede dybdeskarphedsfunktion (EDOF) stabler billeder på forskellige fokusniveauer for at forbedre dybdeskarpheden på ujævne overflader.

6.218,94 DKK  u/Moms
( 7.773,68 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4013MT
0 anmeldelser

AM4013MT er udstyret med en højkvalitets 1.3 megapixel-sensor med krystalklar billedkvalitet og naturlig farvegengivelse, så du kan se og optage objekter med den største detaljeringsgrad. Aluminiumskapslen giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har et bedre udseende.

AM4013MT har både målefunktionerne og mikrotouch-knappen til at tage billeder direkte fra Dino-Lite. Denne model giver mulighed for at kalibrere mikroskopet til målinger.

3.105,00 DKK  u/Moms
( 3.881,25 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4013MZT
0 anmeldelser

Det er udstyret med en højkvalitets 1.3 megapixel-sensor med krystalklar billedkvalitet og naturlig farvegengivelse, så du kan se og optage objekter med den største detaljeringsgrad. Denne model leveres med DinoCapture 2.0-software til Windows og DinoXcope-software til Mac OS, så du kan foretage kalibrerede målinger på billeder taget med Dino-Lite. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter. Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed.

3.592,68 DKK  u/Moms
( 4.490,85 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4113T
0 anmeldelser

Dino-Lite AM4113T er et praktisk, brugervenligt, professionelt håndholdt digitalmikroskop, der giver overlegen billedkvalitet med op til 200x optisk forstørrelse.

Det er udstyret med en højkvalitets 1.3 megapixel-sensor med krystalklar billedkvalitet og naturlig farvegengivelse, så du kan se og optage objekter med den største detaljeringsgrad. Denne model leveres med DinoCapture 2.0-software til Windows og DinoXcope-software til Mac OS, så du kan foretage kalibrerede målinger på billeder taget med Dino-Lite.

2.070,35 DKK  u/Moms
( 2.587,94 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4113ZT
0 anmeldelser

Ved hjælp af et specielt polarisationsfilter er AM4113ZT det rigtige valg når der skal arbejdes med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Den indbyggede polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter. Denne model giver mulighed for at kalibrere mikroskopet til målinger. AM4113ZT er udstyret med en højkvalitets 1.3 megapixel-sensor med krystalklar billedkvalitet og naturlig farvegengivelse.

2.542,50 DKK  u/Moms
( 3.178,13 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM7013MT
0 anmeldelser

Dino-Lite AM7013MT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. På grund af den høje opløsning, er AM7013MT den ideelle løsning til visning af mikroskopiske billeder på store skærme eller hvis du har brug for at udskrive mikroskopiske billeder. Denne model giver mulighed for at kalibrere mikroskopet til målinger.

4.275,00 DKK  u/Moms
( 5.343,75 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM7013MZT
0 anmeldelser

Dino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter. På grund af den meget høje opløsning, er AM7013MZT den ideelle løsning til visning af mikroskopiske billeder på store skærme eller ved brug af mikroskopiske billeder til udskrivning.

4.680,00 DKK  u/Moms
( 5.850,00 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4115T
0 anmeldelser

Dino-Lite Edge-modeller giver fremragende billedkvalitet og en høj grad af fleksibilitet på grund af det fleksible hættedesign. Forskellige hætter leveres med mikroskopet, hvilket gør Dino-Lite Edge til det perfekte valg for enhver professionel anvendelse.

Glasset er anti-reflektions glas, med 20-220x maginifikation. 8 hvide(udskiftelige) LED lys med mulighed for tænd/sluk, gør at mikroskopet kan benyttes på alt fra fabrikker til uddannelses institutioner.

2.443,00 DKK  u/Moms
( 3.053,75 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4115ZT
0 anmeldelser

Dino-Lite Edge-modeller giver fremragende billedkvalitet og en høj grad af fleksibilitet på grund af det fleksible hættedesign. Forskellige hætter leveres med mikroskopet, hvilket gør Dino-Lite Edge til det perfekte valg for enhver professionel anvendelse.

Den indbyggede justérbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

4.043,00 DKK  u/Moms
( 5.053,75 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4115ZTW
0 anmeldelser

Dino-Lite Edge-modeller giver fremragende billedkvalitet og en høj grad af fleksibilitet på grund af det fleksible hættedesign. Den indbyggede justérbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter. Denne model kan arbejde med 2 forstørrelser samtidig med at den opretholder den samme arbejdsafstand, hvilket gør dette til den ideelle model til makrovisningsapplikationer med et større synsfelt og en zoom-funktion til at afsløre mindre detaljer. Forskellige hætter leveres med mikroskopet, hvilket gør Dino-Lite Edge til det perfekte valg for enhver professionel anvendelse.

4.192,50 DKK  u/Moms
( 5.240,63 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4515ZT
0 anmeldelser

Dino-Lite Edge-modeller giver fremragende billedkvalitet og en høj grad af fleksibilitet på grund af det fleksible hættedesign. Den indbyggede justérbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.
Med den indbyggede automatiske forstørrelseslæsning, kan der udføres målinger nemt og hurtigt. Forskellige hætter leveres med mikroskopet, hvilket gør Dino-Lite Edge til det perfekte valg for enhver professionel anvendelse.

4.342,50 DKK  u/Moms
( 5.428,13 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4815ZT
0 anmeldelser

Med Extended Dynamic Range-funktionen (Udvidet Dynamisk Område/EDR), kan detaljerne i mørkere eller lysere områder i objektet afsløres ved at stable billeder på forskellige eksponeringsniveauer. Den udvidede dybdeskarphedsfunktion (EDOF) stabler billeder på forskellige fokusniveauer for at forbedre dybdeskarpheden på ujævne overflader. AM4815ZT er udstyret med en højkvalitets 1.3 megapixel-sensor med krystalklar billedkvalitet og naturlig farvegengivelse, så du kan se og optage objekter med den største detaljeringsgrad. Denne model giver mulighed for at kalibrere mikroskopet til målinger.

(*I øjeblikket fungerer EDR/EDOF kun under Windows OS)

5.317,50 DKK  u/Moms
( 6.646,88 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM7115MZTW
0 anmeldelser

AM7115MZTW har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter. 

6.142,50 DKK  u/Moms
( 7.678,13 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM7515MZT
0 anmeldelser

AM7515MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. På grund af den høje opløsning, er AM7515MZT den ideelle løsning til visning af mikroskopiske billeder på store skærme eller hvis du har brug for at udskrive mikroskopiske billeder.

Det indbyggede polarisationsfilter gør denne model ideel, når man arbejder med skinnende og reflekterende objekter, såsom metal, plast, glas, smykker, elektronik etc. AMR-funktionen er især vigtig, når målefunktionerne anvendes hyppigt

Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter. 

6.442,50 DKK  u/Moms
( 8.053,13 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AF4115ZT
0 anmeldelser

Dino-Lite AF4115ZT er del af Universal-serien og forbindes til din enhed via USB. AF4115ZT er klar til trådløs, men kræver WF-20 (valgfri) for at gøre det til en helt trådløs løsning.

Dino-Lite AF4115ZT har en forbedret 1.3MP EDGE SENSOR og 20-220x forstørrelse. Modellen har også integreret Polarizer (anti-refleksion), omfattende målefunktionalitet samt flexible LED control (FLC).

En lang række video og billede formater er supporteret, hvilket gør at den kan benyttes af alle type PC brugere.

4.116,00 DKK  u/Moms
( 5.145,00 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AF4515ZT
0 anmeldelser

Dino-Lite Edge-modeller giver fremragende billedkvalitet og en høj grad af fleksibilitet på grund af det fleksible hættedesign. Den indbyggede justérbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Med den indbyggede automatiske forstørrelseslæsning, kan der udføres målinger nemt og hurtigt. Forskellige hætter leveres med mikroskopet, hvilket gør Dino-Lite Edge til det perfekte valg for enhver professionel anvendelse.

4.492,00 DKK  u/Moms
( 5.615,00 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AF4915ZT
0 anmeldelser

Dino-Lite AF4915ZT er del af Universal-serien og forbindes til din enhed via USB. AF4915ZT er klar til trådløs, men kræver WF-20 (valgfri) for at gøre det til en helt trådløs løsning.

Enheden har USB 2.0, forbedret 1.3MP EDGE SENSOR, 20-220x forstørrelse, integreret Polarizer (anti-refleksion), omfattende målefunktionalitet, flexible LED control (FLC), automatisk forstørrelseslæsning (AMR), Extended Depth of Field (EDOF) og Extended Dynamic Range (EDR).

5.992,00 DKK  u/Moms
( 7.490,00 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM7115MZT
0 anmeldelser
5.993,00 DKK  u/Moms
( 7.491,25 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4117MZT
0 anmeldelser

Få et detaljeret livebillede med Dino-Lite 1.3MP EdgePLUS AM4117MZT. AM4117MZT er designet til at give gengivelse i høj kvalitet med sin ydeevne ved svagt lys og fleksible LED-kontrolfunktioner til at observere selv de fineste detaljer.

5.993,00 DKK  u/Moms
( 7.491,25 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4517MZT
0 anmeldelser

Dino-Lite EdgePLUS AM4517MZT hæver ydeevne og kvalitet til nye højder med hensyn til farvefidelitet, billedhastighed og følsomhed. De medfølgende FLC- og AMR-funktioner gør det svært at gå glip af emne gennem en bred vifte af applikationer.

6.443,00 DKK  u/Moms
( 8.053,75 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: AM4917MZT
0 anmeldelser

Oplev et nyt niveau af farvereproducerbarhed, billedkvalitet og klarhed og live billedbehandling med Dino-Lite EdgePLUS AM4917MZT. Med alle vores avancerede funktioner, såsom FLC, AMR, EDOF og EDR, er AM4917MZT et fremragende valg for brugere med høje standarder.

Bemærk: EDOF/EDR er kun tilgængelig på Window.

7.492,00 DKK  u/Moms
( 9.365,00 DKK  m/Moms )