Model/varenr.: N3C-R
0 anmeldelser

N3C-R er en passiv ringlys-løsning, der hjælper med at afsløre flere detaljer ved at generere skyggefri belysning. N3C-R bruger Dino-Lites indbyggede lysdioder ved at omdirigere det til at danne en fokuseret, diffus og ensartet belysning af objektet. Det er ikke nødvendigt at montere eller strømforsyne et eksternt ringlys, så ingen ekstra varme produceres og der tilføjes ingen mærkbar vægt.

Bemærk: N3C-R fungerer bedst ved en arbejdsafstand mellem 2-15 cm. Den er ikke egnet til brug ved en kortere arbejdsafstand, og er ikke forenelig med modeller med høj forstørrelse, såsom AM4515T5 eller AM4515T8.

610,28 DKK  u/Moms
( 762,85 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: MS15X
0 anmeldelser

MS15X er et avanceret XY-bord, som kan anvendes uafhængigt eller i kombination med MS35B eller MS36B-søjlestativer. MS15X X/Y-bordbasen med aftageligt roterende bord er designet til brug med alle former for applikationer, der kræver fin undersøgelse i en X-og Y-akse-bevægelse.

Med det 360-graders roterende bord, kan man nemt udføre alle former for præcisionsundersøgelser. MS15X kan bruges fritstående eller fastgjort til MS35B og MS36B-stativer (med de medfølgende C-klemmer).

1.151,03 DKK  u/Moms
( 1.438,79 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: BL-CDW
0 anmeldelser

Dino-Lite backlight stage BL-CDW giver mulighed for to forskellige former for belysning: brightfield og darkfield. I brightfield-tilstand, bliver lys transmitteret fra under prøven, der tydeligt viser formen og strukturen af prøveemnet mod en lys baggrund. Med Darkfield-belysning, vil det transmitterede lys ikke nå mikroskopet og vil derfor ikke være en del af billedet.

Denne type af lys er også egnet til flagellum, pseudopod-bevægelse, spirochete mm. Begge typer af belysning giver mulighed for høj kontrast og klare billeder og tilføjer en helt ny dimension til Dino-Lites digitale håndholdte mikroskoper med forstørrelser over 100x.

2.000,78 DKK  u/Moms
( 2.500,98 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: BL-ZW1
0 anmeldelser

BL-ZW1-baggrundslys-tilbehør åbner op for en helt ny vifte af applikationer.

Bag-/underbelysningsbord med justerbar polarisation.

BL-ZW1 baggrundsbelysningen. BL-ZW1 kan bruges via USB eller DC adapteren.
For at drage fordel af det polariserende lys, er tilbehøret påtænkt at fungere med Dino-Lite-modeller, der har polariseringsfilteret.
Baggrundslyset er indbygget, frit drejelig polarisator, der arbejder fint i kombination med AM413ZT eller AD413ZT polarisator modeller.

UDGÅET - SÆLGES SÅ LÆNGE LAGER HAVES

1.691,78 DKK  u/Moms
( 2.114,73 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: KM-01
0 anmeldelser

Dino-Lite fokuseringsmotor. Få motoriseret fokusering af Dino-Lite. En fordel når mikroskopet er på stativ eller holder.

KM-01 kan styre Dino-Lites fokushjul uden at skulle berøre selve apparatet. En særdeles nyttig egenskab, når Dino-Lite skal isoleres ved brug. De berøringsfølsomme regulatorer på den solide kontrolboks KM-01 reagerer omgående, og KM-01 kan tillige styres ved hjælp af softwaren DinoCapture 2.0. KM-01 kan monteres på Dino-Lite-stativerne model MS35B/MS36B, eller på 3.parts-stativer med en 10mm stang.

3.236,78 DKK  u/Moms
( 4.045,98 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: SW-F1
0 anmeldelser

Med SW-F1 kan du tage et billede med et enkelt klik med foden ved hjælp af Dino-Lite eller Dino-Eye digital mikroskopi løsninger.

Fodpedalen er kun kompatibel med DinoCapture 2.0 til PC og DinoXcope til Macintosh-computere.

Ingen ekstra software er nødvendig,simpelthen stikket i enheden i USB-porten og den er klar til brug.

386,25 DKK  u/Moms
( 482,81 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: N3C-A
0 anmeldelser

N3C-A koaksial lyshætte er et nyttigt tilbehør til Dino-Lite Edge modellerne i Long Working Distance udvalget. Især ved overflader, der er svære at inspicere, såsom metal, plast eller glas kan der drages fordel af denne tilføjelse.

Inde i den lille og lyshætte er der et genialt spejlsystem, hvor en stråleleder er monteret. Kombinationen af koaksialt lys, et meget følsomt kamera og en forstørrelse på op til 140 gange, gør det muligt at se selv de mindste ridser eller uregelmæssigheder i enhver overflade. Det koaksiale lys fjerner også forstyrrende skygger og gør det lettere at se ind i små huller i det materiale, du ønkser at kontrollere.

NC3-A koaksiale lys er udskiftelige med andre hætter i Dino-Lite udvalget. Det optimale resultat kan opnås ved at anvende den i kombination med andre Dino-Lite Edge modeller fra udvalget i Long Working Distance (LWD).

757,05 DKK  u/Moms
( 946,31 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: SL-ZW1
0 anmeldelser

SL-ZW1 er et polariseret USB-drevet svanehals-lys hvor polarisering kan justeres ved en simpel drejning på selve tilbehøret.
For at drage fordel af det polariserende lys, er tilbehøret påtænkt at fungere med Dino-Lite-modeller, der har polariseringsfilteret.

285,83 DKK  u/Moms
( 357,29 DKK  m/Moms )