Software Developer Kit (SDK)

Dino-Lite tilbyder et software-udviklingskit (SDK), som giver virksomheden mulighed for nemt at tilføje kontrol over Dino-Lite digitale mikroskoper. Dino-Lite SDK giver brugerne mulighed for nemt at integrere Dino-Lite-produkter med eget udstyr og maskiner for at skabe en unik kombination af hardware og software.

SDK indeholder C++, C# og Visual Basic-kode og OCX-komponentfiler til brugerdefinerede programmer og fungerer med enhver Windows-kompatibel enhed. Det tilbyder udviklere fuldstændig kontrol over LED og Microtouch på Dino-Lite-mikroskopet. Desuden tilvejebringer det enkle metoder til farveekstraktion, binære billeder i realtid, billedsammenligning, fri billedrotation og mange flere funktioner. SDK indeholder omfattende dokumentation i form af en pdf-fil, som kan findes i installationspakken.

SDK er tilgængelig gratis for Dino-Lite-partnere og brugere, der ønsker at skabe merværdiløsninger.

Brugen af det kræver en underskrevet licensaftale. Kontakt os og anmod om adgang til SDK. Vi sender dig efterfølgende en licensaftale, som du bedes udfylde og underskrive.

Når vi har modtaget den underskrevne licensaftale fra dig, vil du indenfor 5 hverdag modtage et link til at hente SDK-kittet.