RMA

Hos Dino-LIte Danmark vil vi gerne hjælpe vores kunder til at have den bedste oplevelse med Dino-Lite. Hvis du oplever problemer kan det være nyttigt og nødvendigt for os at have en række tekniske oplysninger. For at gøre det så let som muligt for alle parter skal du oprette en RMA-sag hos os.

Det er vigitgt, at du, før du opretter en RMA-sag hos Dino-Lite Danmark, sikrer dig, at alle drivere, stik m.m er korrekt installeret/monteret. Dette sikres for at undgå unødige returneringer og deraf følgende testgebyr. Varer, der sendes retur, skal så vidt muligt returneres i original emballage eller tilsvarende, forsvarlig indpakning. Skader som følge af mangelfuld emballering KAN medføre, at dine rettigheder bortfalder.

 Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl:

Kan Dino-Lite Danmark ikke konstatere fejl og/eller mangler defineret og angivet af kunden, vil varen blive tilbagesendt til kunden inkl. et testgebyr. Testgebyret udgør kr. 250,00 inkl. moms pr. påbegyndt halve time. Dette gebyr påregnes til tekniker og pakning til returforsendelsen. Kunden betaler ligeledes fragtomkostningen ved returforsendelsen. 

BEMÆRK:

Alt skal indsendes/afleveres på følgende adresse:

Dino-Lite Danmark
Vodskovvej 135
9310 Vodskov

 

Husk at skrive dit RMA-nummer tydeligt på pakken, da manglende RMA-nummer kan forsinke behandlingen af sagen.

 

Ønsker du at forhøre dig om status på din RMA-sag, kan du sende en mail til info@dinolite.dk med RMA-nummeret i “Emner”.

E-mails besvares typisk samme dag eller senest dagen efter.

Vi gør opmærksom på, at en RMA-sag kan tage 7-14 arbejdsdage.

 

Sådan opretter du et RMA nummer:

Hvis et produkt fejler eller har mangler, er det vigtigt for Invent4you at få så mange informationer om fejlen/manglen som muligt. Dette sikrer dels kunden en hurtigere behandling og dels får producenten tilbagemeldingen om fejlen/manglen direkte fra kunden. Dermed får producenten også bedre mulighed for at forbedre produkterne.

 

Procedure:

1: Kunden udfylder følgende RMA formular: Dino RMA.pdf
2: Kunden mailer formularen til  info@dinolite.dk eller faxer den til +45 98 40 16 59.
3: Senest dagen efter modtager kunden et RMA-nummer fra Dino-Lite Danmark
4: Kunden returnerer produktet inkl påtegning om RMA-nummer.

 

RMA formularen kræver, at Acrobat Reader er installeret på din computer. Programmet er gratis og kan downloades på:  Acrobat Reader