Dino-Lite SDK (Windows & Android)

Dino-Lite tilbyder et software-udviklingskit (SDK), som giver virksomheder mulighed for nemt at tilføje kontrol over Dino-Lite digitale mikroskoper. Dino-Lite SDK giver brugerne mulighed for nemt at integrere Dino-Lite-produkter med deres eget udstyr og maskiner for at skabe en unik kombination af hardware og software.

SDK indeholder C++, C# og Visual Basic-kode og OCX-komponentfiler til brugerdefinerede programmer og fungerer med enhver Windows-kompatibel enhed. Det tilbyder udviklere fuldstændig kontrol over LED og Microtouch på Dino-Lite-mikroskopet. Desuden tilvejebringer det enkle metoder til farveekstraktion, binære billeder i realtid, billedsammenligning, fri billedrotation og mange flere funktioner. SDK indeholder omfattende dokumentation i form af en pdf-fil, som kan findes i installationspakken. SDK er tilgængelig gratis for Dino-Lite-partnere og brugere, der ønsker at skabe merværdiløsninger.

Brug kræver en underskrevet licensaftale. Du bedes venligst kontakte os for at anmode om licensaftalen. Når vi har modtaget den underskrevne licensaftale fra dig, vil du modtage et link til at hente SDK inden for 1 til 2 hverdage.