Primær uddannelse

Primær uddannelse

Den mikroskopiske verden kommer til live i klasseværelset. Op til 200 gange forstørrelse giver et fantastisk indblik i detaljer, som normalt forbliver skjulte. Du skal blot tilslutte Dino-Lite Basic (AM2111) til pc’en, og du får øjeblikkelige resultater på skærmen.

Du kan studere insekter, elektronik, trykte materialer og meget mere. Dino-Lite Basic har en prisydelse, der gør den velegnet til brug af de enkelte elever i klasseværelset.

Dino-Lite Pro er den ideelle løsning til at vise og diskutere mikroskopiske billeder i klasseværelset. Brug Dino-Lite Pro (for eksempel AM7013MT) med høj opløsning på en digital tavle eller på en skærm. Denne Dino-Lite-model er udstyret med en berøringsknap til at optage billeder direkte. Med DinoCapture-software, kan du endda lave målinger på billederne. For at lave rigtig gode billeder med Dino-Lite, kan brugen af et stativ anbefales.

Det fleksible stativ (MS33W) kan drejes i alle retninger. Det professionelle stativ MS35B giver endnu større præcision. Dino-Lites position kan fastgøres og tilpasses vertikalt.